[noho_headings title=”WORKSHOPS” heading_tag=”h2″ css=”.vc_custom_1442635384935{padding-top: 25px !important;padding-left: 25px !important;}”]

Hier vind je enkele fotografieworkshops/reizen die door mij worden begeleid. Ik ben een autodidact met jarenlange ervaring in natuur- en reisfotografie. Ik wil mijn kennis nu delen door enthousiaste mensen mee te nemen naar plaatsen die een grote aantrekkingskracht op mij hebben.

Onder begeleiding leer je de specifieke kneepjes van het vak. Er wordt niet alleen voldoende tijd gemaakt om prachtige beelden te maken, maar ook om ze individueel en in groep te bespreken. Zo verwerf je een grondige kennis die je tijdens het dagdagelijks fotograferen verder in de praktijk kan brengen.

[noho_headings title=”PERSOONLIJKE WORKSHOP” heading_tag=”h4″]

ZELF TE KIEZEN

Samen met twee vrienden/fotografen geef ik persoonlijke workshops (natuur)fotografie.
Of je nu een échte beginner bent of een geoefend amateur die de volgende stap wilt zetten in (natuur)fotografie, deze cursus is ideaal voor iedereen die zijn foto’s/fotografie serieus neemt en wenst bij te leren, aan zijn eigen tempo, zonder afleidingen.

[noho_headings title=”HERFST IN HET HEIDEBOS” heading_tag=”h4″]

24 OKTOBER (VOLZET)

Het Heidebos nabij Moerbeke is al langer één van mijn favoriete fotolocaties.
Een prachtig gebied dat door zijn ligging op een brede zandrug meer weg heeft van de Kempen dan dat je zou verwachten in het noorden van Oost-Vlaanderen. Majestueuze dreven, open heidegebiedjes, naald- en loofbossen, unieke paddenstoelen, vogels,…

Kortom, alles om ons gemakkelijk een hele voormiddag bezig te houden en de kneepjes van zowel landschaps- als macrofotografie onder de knie te krijgen.

[noho_headings title=”STRAND EN DUINEN” heading_tag=”h4″]

30 JANUARI • 31 JANUARI

Waar zich vroeger de roemruchte Camping Cosmos bevond, ligt nu een prachtig natuurgebied.
Tussen Nieuwpoort en Westende-Bad hebben hoge duinen hun plaats en functie aan de kust teruggekregen. Tijdens deze workshop gaan we ons van ’s middags tot na zonsondergang bezighouden.

Nadat de zon onder de horizon is verdwenen kunnen we ons nog bezighouden om “seascapes” te maken met lange sluitertijd.